ANTALYA / KORKUTELİ - TATKÖY RAMAZAN KARABAĞIR İMAM HATİP ORTAOKULU

TATKÖY RAMAZAN KARABAĞIR İMAM HATİP ORTAOKULU

Tatköy Mahallesi, 6002 Sokak, No 19 Korkuteli/ ANTALYA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ… OKULUMUZDA TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YETİŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK İLKE VE İNKLAPLARINA BAĞLI, DEVLETİNİ SEVEN ÜLKESİNİ DAİMA DİĞER DEVLETLERDEN BİR ADIM ÖNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞAN, TÜRK GENÇLERİ OLARAK OKULUMUZDAN AYRILSINLAR İSTİYORUZ Kİ… ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULUMUZDA KALİTELİ EĞİTİM ALMASI İÇİN GEREKLİ TÜM ŞARTLARI YERİNE GETİRELİM. BÖYLELİKLE YANLIZCA EZBERE DAYALI BİR EĞİTİM YERİNE UYGULAMAYA DAYALI EĞİTİMLE YETİŞMİŞ A,RAŞTIRMACI BİR TÜRK GENÇLİĞİ YETİŞTİRELİM.
Misyon
BİZ, TATKÖY RAMAZAN KARABAĞIR İMAM HATİP ORTAOKULU OLARAK ATATÜRK İLKELERİNİN IŞIĞINDA, MİLLİ EĞİTİMİMİZİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE BAĞLI, AYDIN FİKİRLİ, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCELİ SORUMLULUK DUYGUSU GELİŞMİŞ, ÜLKESİNİ DAİMA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞAN BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ.
Saatler
08.30-14.45 (Pazartesi, Çarşamba, Perşembe) 08.30-15.35 (Salı) 08.30-15.10 (Cuma)
Okulumuza hem Antalya´dan hem de Korkuteli´den her 15 dakikada bir araç vardır.
Tatköy Mahallesi 6002 Sk. No: 19 Korkuteli/ANTALYA
İlçe merkezine 5 km, İl merkezine 50 km mesafededir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerine ilimizden katılmaya hak kazanmıştır. Yine Okulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı başvurusu kabul edilmiştir.